Načela podjetja

Printer-friendly version

Krabi je vrhunska kakovost.

Svoje pohištvo oblikujemo sami, v sodelovanju med arhitektko in projektanti, zato je oblikovano dovršeno ter povsem prilagojeno prostoru, namenu in vašim pričakovanjem. Izdelamo ga sami, iz kakovostnih materialov ter s posebnim občutkom za estetiko in funkcionalnost. Posebno smo ponosni na izjemno končno obdelavo posameznih kosov, ki vas bo vsakič znova navdušila. Tudi zato naša pohištvo zdrži preskus časa in modnih trendov. 

Krabi je prilagodljivost.

Verjamemo, da se mora prostor prilagajati človeku in tako zastavimo vsak svoj projekt. Idejo zasnujemo glede na vaše želje, potrebe in življenjski slog, upoštevamo razporeditev in velikost prostorov, njihov namen, omejitve, osvetlitev in druge faktorje. Pohištvo in končni interjer odseva slog, ki ga želite izraziti, a vedno v službi funkcionalnosti. Vse to dosegamo s strokovno ekipo in z lastno proizvodnjo pohištva

Krabi je zanesljivost.

Vedno se držimo dogovorjenih rokov in finančnih okvirov. Pri projektih, v katerih sodelujemo z drugimi izvajalci in jih koordiniramo, zagotovimo, da je celotno delo opravljeno do zastavljenega roka in brez nepredvidenih stroškov. Tako vam prihranimo stres, čas in denar. Na Krabi se lahko povsem zanesete.

Krabi je celovita storitev.

Razvili smo ekskluzivno storitev Krabi, pri kateri prevzamemo vse od idejne zasnove do končne ureditve prostora. Povabite nas na ogled prostorov, ki jih želite prenoviti, zaupajte nam svoje želje in se nato prepustite našim strokovnjakom. Zasnujemo idejo, jo izrišemo,prevzamemo celotno komunikacijo in koordinacijo drugih izvajalcev, izdelamo pohištvo, ga dostavimo in namestimo ter ga na koncu dopolnimo še z drobnim interjerjem za popoln videz. Pri tem smo točni in natančni, rezultat pa preseže vaša pričakovanja.