KRABI

Printer-friendly version

Kakovost in inovativnost naših projektov potrjuje pravkar pridobljeni naziv zmagovalca mednarodnega natečaja Trendspot Egger, na katerem je poleg nas sodelovalo več kot dvesto proizvajalcev pohištva iz dvajsetih držav.

Naše podjetje že več kot dve desetletji načrtuje, proizvaja in namešča pohištvo vrhunske kakovosti in funkcionalnega, izščiščenega dizajna. Svojim strankam pa ponujamo še bistveno več, saj smo ekskluzivni izvajalci storitve Krabi, od prve črte do zadnje vaze. To pomeni, da na željo stranke opravimo ogled celotnega prostora, ki se na novo opremlja, si v sodelovanju z našo arhitekto in projektanti zamislimo in v 3D programu izrišemo idejno zasnovo, usklajeno s strankimi željami, potrebami in življenjskim slogom, se povežemo z izvajalci drugih potrebnih del in jih koordiniramo, proizvedemo pohištvo, da dostavimo in namestimo ter prostor uredimo do najmanjših podrobnosti.

Urejamo in opremljamo domove, poslovne in javne prostore, trgovine, lokale, laboratorije, učilnice in prostore za posebne namene. Naši projekti obsegajo vse od manjših stanovanj ali le posameznih sob in manjših lokalov do večstanovanjskih hiš in več tisoč kvadratnih metrov velikih poslovnih prostorov. Pri vsakem projektu se zavedamo, da prostore opremljamo za svoje naročnike, za njihove potrebe, zato, da se bodo v njih dobro počutili in učinkovito delovali. Zato in zaradi izjemne kakovosti našega dela so naše stranke z nami tako zadovoljne.  

Ko se odločite za nas, lahko pozabite na stres, zamude in naknadne podražitve. Opravimo vse, kar je potrebno, in to v zastavljenih rokih in finančnih okvirih.